Hej,
Sezon szkoleń wieczorowych czas zacząć. W tym sezonie szkolenia wieczorowe będą wynikiem Dual'nego połączenia dwóch żywiołów: miękkiego i twardego. A konkretnie:
W każdy
wtorek - szkolenia dla ludzi 'poszukujących' krawędzi na miękkiej lub twardej desce. Czyli przeznaczone dla wszystkich tych, którzy nie do końca potrafią pojechać cały czas na krawędzi, albo w ogóle im to nie wychodzi. Wymagane są podstawowe umiejętności jazdy na desce - resztą zajmiemy się na stoku.
Zajęcia będę prowadzić ja, Jarząbek, niedoszły trener II klasy. Będę jeździć na miękkiej desce (Swoard Dual, dzięki uprzejmości swoard.com.pl) ale zapraszam też osoby jeżdżące na twardych deskach.
W każdy
czwartek będzie wyjazd prawdziwie Dualny. Ja oraz Abrax - fan Extreme Carvingu (patrz extremecarving.com). Szkolenia dla hard-carverów Dzida Style, poprowadzę ja - znów na miękko-twardym Dualu. A Abrax skoncentruje się na ExtremeCarverach na ExtremeCarver'ach.
Wymagane - trzymanie krawędzi, mniejsze lub większe, ale częste.
Idealne szkolenia dla wszystkich właścicieli
Coal'ów,
Eliminator'ów i podobnych, którzy chcą żeby ich deski
jęczały z bólu i
błagały o litość w każdym skręcie...
Dodatkowo w każdy czwartek można też przetestować sprzęt Swoard'a:
- Swoard Dual - bardzo fajne deski all-mountain sprawdzające się na przygotowanych trasach jak i w puchu
- Swoard ExtremeCarver - deski pod twarde buty, przeznaczone do jazdy w dużych wychyleniach.
Kilka dodatkowych szczegółów:
- wyjazd koło 17-17.30 z Krakowa. Powrót koło 22.
- realnie ok 2,5h szkolenia
- możliwe miejscówki: Spytkowice - karnet 18-21 za 25zł lub Myślenice (tylko w czwartki, jeżeli otworzą)
- grupy max 5 osób.
- koszt 100zł/ osobę.
Jak zwykle u mnie obowiązuje zasada
100% satysfakcji - nie jesteś zadowolony ze szkolenia - nie płacisz.
Do tej pory nikt z tego nie skorzystał
Kontakt - tutaj, na priva, na megustasport.pl albo telepatycznie. Jak co komu pasuje.
Do zobaczenia.