http://korbielow.net...kat_narciarski/
Mają napisane, że dziś w nocy spadło 20 cm
Napisano 07 February 2015 - 17:25
Napisano 07 February 2015 - 20:19
nie chce mi sie samemu jechac - a jutro chętnie polece z Rzeszowa na wierchomle
jakby ktos miał ochote to autobus w pogotowiu - wyjazd o 6
pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 07 February 2015 - 20:25
Wie ktoś co na czarnym groniu w snowparku otworzyli?? chodiz mi o kickery i ile flatu;p
Jutro powiem co się tam utworzyło. Oby dowaliło jutro i w poniedziałek 40cm tak jak optymistyczne wróża bo będzie 1 godny Fr od 2 lat
Napisano 07 February 2015 - 20:41
Dzisiaj na Pilsku dało się zjechać w puchu i to prawie z taką frajdą jak dwa lata temu Na szczycie śnieg wywiany, ale po wjechaniu w linię drzew jazda była już konkretna. Praktycznie dopiero na dole po wjechaniu na szlak dla pieszych zaczął się lód i kamienie, ale i tak dało się zjechać aż na parking pod polaną strugi
Napisano 07 February 2015 - 20:57
Ktoś się wybiera jutro na Pilsko? Jadę z Oświęcimia, gdyby ktoś był chętny pisać mogę zabrać po drodze.
Napisano 07 February 2015 - 21:10
ja bym chetnie tez na Wierchomle uderzyła tylko w przyszłym tygodniu na kilka dni najlepiej ktos z Rzeszowa lub Lublina wybierałby sie?
Napisano 08 February 2015 - 07:16
Jak ktoś chce przyzwoity puszek w Polsce to polecam obserwować Kaspro. Wali śniegiem srogo - potrzeba jeszcze tylko słonecznego dnia bez mgły i będzie epicki warun. Sam mam na to chrapkę.
Napisano 08 February 2015 - 10:24
Jak ktoś chce przyzwoity puszek w Polsce to polecam obserwować Kaspro. Wali śniegiem srogo - potrzeba jeszcze tylko słonecznego dnia bez mgły i będzie epicki warun. Sam mam na to chrapkę.
No ja też bym powtórzył kaspro w takich warunkach Mam niedosyt po zeszłym tygodniu
Napisano 08 February 2015 - 10:27
Szkoda tylko, że śledząc różne narciarsko-snowboardowo-freerideowe fora można odnieść wrażenie, że na Kaspro czeka połowa Polski. A tymczasem bardziej nawet niż przyzwoity puszek marnuje się po lasach w całej niemal południowej części kraju. Ja tam wolę na spokojnie łoić a nie ścigać się z 400 innymi riderami
Użytkownik retro edytował ten post 08 February 2015 - 10:29
Napisano 08 February 2015 - 10:35
Szkoda tylko, że śledząc różne narciarsko-snowboardowo-freerideowe fora można odnieść wrażenie, że na Kaspro czeka połowa Polski. A tymczasem bardziej nawet niż przyzwoity puszek marnuje się po lasach w całej niemal południowej części kraju. Ja tam wolę na spokojnie łoić a nie ścigać się z 400 innymi riderami
W zeszłym tygodniu byłem właśnie na Kaspro i widziałem tych czekających. Nie było ich wcale wielu. Ale nie było ludzi przypadkowych czy ludzi śmigających do Białki.
mogło być nas wszytkich tam 60-70 osób. O dziwo było więcej Narciuchów szukających puchu niż snowboardzistów. Spokojnie przez kilka godzin można było kłaść świeże ślady.
Napisano 08 February 2015 - 10:54
...mogło być nas wszytkich tam 60-70 osób. O dziwo było więcej Narciuchów szukających puchu niż snowboardzistów. Spokojnie przez kilka godzin można było kłaść świeże ślady.
No to rzeczywiście, nie tak wielu. Ale tak czy siak wolę jak na miejscówce jest max 10 osób
Co do tego że było więcej narciuchów, ja bym się nie dziwił. Od zawsze tak było i pewnie zawsze tak będzie. Moje narty też lepiej pływają w puchu niż moja deska
Napisano 08 February 2015 - 11:51
Ja jebe co się tu dzieje Siedzę w pracy (w Zako) i jest taka zamieć że nie widać nic. Wiatr, mega opad śniegu i mgła nawet już na dole w miasteczku. Rozpiedziel totalny....modlę się jutro o słońce ale malutka szansa chyba...byłoby EPICKO.
Napisano 08 February 2015 - 15:12
Gula jutro od rana na nową osadę śmigasz? Macie jedne miejsce w aucie?
Użytkownik Maluuutka edytował ten post 08 February 2015 - 15:13
Napisano 08 February 2015 - 20:08
Eriksone to czekam na info!
Dzis Wisła Nowa Osada i jutro tez od rana ktos będzie??
Park przeniesiony na prawo od górnego orczyka - patrząc jadąc w górę. Są dwa lajny: box - box łamany - rainbow box - quater, oraz rail - kink rail - kick z flatem około 2m - quater. Wszystkie przeszkody są podwójnie tj. można mieszać przeszkody pomiędzy lajnami. Oprócz tego niżej jest kick już z najazdem i przelotem tak na minimum 3m inaczej będą boleć kolana.
Napisano 08 February 2015 - 21:39
Eriksone to czekam na info!
Dzis Wisła Nowa Osada i jutro tez od rana ktos będzie??
hejo Ja sie wybieram ale wieczorkiem i w środę tez ale nie wiem czy nowa osada czy zagroń
Napisano 08 February 2015 - 23:27
hejo Ja sie wybieram ale wieczorkiem i w środę tez ale nie wiem czy nowa osada czy zagroń
wbijaj na Wierchomle we środę
jest plan
pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 09 February 2015 - 22:28
Warunki w Wiśle super 15 cm świeżego opadu