Lepiej opisuj się "klon Siwego"
ps byłem dziś od 18do 21 na górce w Laskowej, była cisza i spokój. Byłoby idealnie gdyby nie dużo lodu.
UWAGA!! Klon Siwego jutro napiera na Cieńkowie, jedna z niewielu okazji zobaczyć jak "To" wygląda i jak jeździ 

Napisano 16 January 2015 - 21:41
Lepiej opisuj się "klon Siwego"
ps byłem dziś od 18do 21 na górce w Laskowej, była cisza i spokój. Byłoby idealnie gdyby nie dużo lodu.
UWAGA!! Klon Siwego jutro napiera na Cieńkowie, jedna z niewielu okazji zobaczyć jak "To" wygląda i jak jeździ 

Napisano 16 January 2015 - 21:53
Pierwsze wrażenie to rzeczywiście Siwy jedynie czupryna nie ta  . Miło było poznać na TD5.
 . Miło było poznać na TD5.
ps sorry za offa

Napisano 17 January 2015 - 17:14
Haha, Ericsone teraz przeczytałem, że będziesz ale widziałem Cie i myślę zagadam bo chyba to kolega z forum jednak moja różowa podopieczna zabsorbowała całą uwagę. Swoją drogą stylowo Ci te butterki wychodziły, gratki.
Warun na Cieńkowie godny polecenia można śmiało uderzać jutro, no może poza przecierką na szczycie ale do ominięcia.
Myślę o wtorkowym popołudniu na Czarnym Groniu; Azael pisałbyś się ewentualnie. Sprawdzał ktoś jak warunki w parku?

Napisano 17 January 2015 - 20:03
Tyszor jutro na 18-21 jedziemy, wczoraj warun good:)
Nie pływa aby śnieg na czarnym ? Bo +10° z tego co podają na sajcie nie wróży puszku :>
Z Emerem zamierzamy pocisnąć na pilsko, wisła odpadła.
Jest jeszcze możliwość na czarnyg. ale warun na pilsku wydaje się pewniejszy.

Napisano 17 January 2015 - 20:36
http://www.skionline...9167#post209167
trzymaj Joszu…słów i fotek kilka nt Pilska znajdziesz w poscie z godz. 18.06
Ja jutro jadę na Skrzyczne 

Napisano 17 January 2015 - 21:03
Od 2h w Szczyrku Wiśle i okolicach pada. W Bielsku jest +3 więc tam koło zera, ale halny dmie dalej więc nie wróże tam śniegu tylko deszcz.
Na dużym Skrzycznem może pośnieżyć ewentualnie.
Kurde Tyszor ja szukałem ekipy "ziomali" nie podejrzewałem że ten różowy skrzat to Twoja ekipa, zauważyłem Was ale nie podejrzewałem o przynależność do adhd  swoją drogą nieźle jej szło - który to już raz na desce?
 swoją drogą nieźle jej szło - który to już raz na desce?
Co do smarowania to usiłuje się szkolić i coś tam zaczynam kumać z pracy deski, ale daaaaleka droga 
Czarny chyba jutro muszę odpuścić choć się szykowałem, ale opcja wtorkowa jest jak najbardziej możliwa, zagadam przedwcześnie z żoną 
Użytkownik EriksonE edytował ten post 17 January 2015 - 21:04

Napisano 17 January 2015 - 21:10
Myślę o wtorkowym popołudniu na Czarnym Groniu; Azael pisałbyś się ewentualnie. Sprawdzał ktoś jak warunki w parku?
A środa nie mogłaby być? 
Lepiej by mi pasowało, ale zawsze można się ugadać.
Tyszor jutro na 18-21 jedziemy, wczoraj warun good:)
Ja jutro z Czarnego raczej odpadam, chyba że rodzinka zrejteruje wtedy pewnie się z Wami zabiorę 

Napisano 17 January 2015 - 21:29
http://www.skionline...9167#post209167
trzymaj Joszu…słów i fotek kilka nt Pilska znajdziesz w poscie z godz. 18.06
Ja jutro jadę na Skrzyczne

Napisano 17 January 2015 - 22:01
Prezes lecim jutro na Pilsko, 6.30 u Ciebie, jak skrece w lewo to zadzwonię cobys zdarzył jajecznice wciągnąć
Chyba zdążył wciągnąć jajca do spodni.
Pogoda na jutro to deszcz wszędzie, ale w korbielowie jest szansa na minusik, więc może przejdzie w śnieg.
Na śniadanie to chyba do Kasi u hrubego 

Napisano 17 January 2015 - 22:11
Azael, u mnie zwykle odpadają poniedziałki, środy i piątki bo mam treningi po południu. Więc wtorki i czwartki są najbardziej możliwe.
Ericsone, Wiki jeździła już w zeszłym roku trochę a w tym to był pierwszy raz, za tydzień jedzie na obóz z profesjonalnymi instruktorami więc liczę że będzie progres.
Do zobaczenia w przyszłości, ma się ochłodzić więc Zimo nap......laj 

Napisano 17 January 2015 - 22:37
Chyba zdążył wciągnąć jajca do spodni.
Pogoda na jutro to deszcz wszędzie, ale w korbielowie jest szansa na minusik, więc może przejdzie w śnieg.
Na śniadanie to chyba do Kasi u hrubego
Na yr.no faktycznie wieszczą deszcz, ale na Skrzycznem ma w nocy spaść trochę śniegu (więcej niż na Pilsku  ) i jutro rano też ma co białego popadać
 ) i jutro rano też ma co białego popadać 
Użytkownik Los_dell_rio edytował ten post 17 January 2015 - 22:38

Napisano 17 January 2015 - 22:49
Azael, u mnie zwykle odpadają poniedziałki, środy i piątki bo mam treningi po południu. Więc wtorki i czwartki są najbardziej możliwe.
Spoko, to będziemy celować we wtorki i w czwartki. Mnie pasują oba, ale ze wskazaniem na czwartek. 

Napisano 17 January 2015 - 22:52
Na yr.no faktycznie wieszczą deszcz, ale na Skrzycznem ma w nocy spaść trochę śniegu (więcej niż na Pilsku
) i jutro rano też ma co białego popadać
Ja na skrzycznem nie pamiętam żebym ratrak widział.
Za to ziemi, lodu i chamówy pod dostatkiem.
Sorry, przez szczyrk to ja tylko przejazdem.
Chyba że ruszy na powrót wyciąg Beskid, ale nie podejrzewam go o to w najbliższym czasie.

Napisano 18 January 2015 - 12:15
Byłem na Skrzycznem od 8 do 11 (karnet 3h 50zł). Był ratrak  dobry, twardy stok, dużo chmur ale bez dramatu i…mało ludzi
  dobry, twardy stok, dużo chmur ale bez dramatu i…mało ludzi 

Napisano 18 January 2015 - 15:43
Ja na skrzycznem nie pamiętam żebym ratrak widział.
Za to ziemi, lodu i chamówy pod dostatkiem.
Sorry, przez szczyrk to ja tylko przejazdem.
Chyba że ruszy na powrót wyciąg Beskid, ale nie podejrzewam go o to w najbliższym czasie.
Joszu dam Ci znać w odpowiednim momencie żebyś przyjechał do mojego ulubionego skansenu i wtedy już na zawsze pokochasz tą miejscówkę.
A dużym Skrzycznem często ratrakują FIS inaczej by narciuchy razem z górnikami poszli strajkować 
fota z tego sezonu

Napisano 18 January 2015 - 16:27

Napisano 18 January 2015 - 18:12
Wyjebaliście się? 

Napisano 18 January 2015 - 19:34
Byłem na Skrzycznem od 8 do 11 (karnet 3h 50zł). Był ratrak
dobry, twardy stok, dużo chmur ale bez dramatu i…mało ludzi

Wszędzie w beskidzie był beton i mgła. Założyłem że na pilsku będą najlepsze warunki po wczorajszych fotach.
A jak wiadomo w górach warunki zmieniają się momentalnie.

Joszu dam Ci znać w odpowiednim momencie żebyś przyjechał do mojego ulubionego skansenu i wtedy już na zawsze pokochasz tą miejscówkę.
A dużym Skrzycznem często ratrakują FIS inaczej by narciuchy razem z górnikami poszli strajkować

Grzbiet kojarzę nawet dobrze. Topek czyrnej-soliska ?
Nie wiało aby za mocno ? 

wy***aliście się?

Co to był za walc zimowy! Pod muzykę Szopena 
Wydupilibyśmy do strumienia. A potem jeszcze ze 4-5 razy, zwłaszcza na dwóch lekko opadających odcinkach i ze dwóch słupach.
Po tym wyczynie pół godziny przerwy regeneracyjnej.

Ogólny warun na pilsku dostateczny minus. Sądziłem że nowa kanapa na górę już działa. A tu nawet lina jeszcze nie naciągnięta.
Żeby nie było, stoki były pociągnięte ratrakiem, ale po tym co w sobotnią noc zafundowała pogoda, zbyt dużo oczekiwałem.
Moment totalnego zamglenia.
 20150118_140525.jpg   100.09 KB
  4 Ilość pobrań
 20150118_140525.jpg   100.09 KB
  4 Ilość pobrań
Niczym PRLowski, wspomnień czar również udało się chwycić 
 20150118_123537.jpg   107.01 KB
  4 Ilość pobrań
 20150118_123537.jpg   107.01 KB
  4 Ilość pobrań
Użytkownik Joszu edytował ten post 18 January 2015 - 19:39

Napisano 18 January 2015 - 19:38