[WAŻNE] Po Td Vol. 3
Napisano 10 January 2012 - 21:37
Kolejna edycja TD przeszla do historii.
Pomimo kaprysnej pogody ktora raczej przypominala ruletke niz zime udalo nam sie wstrzelic i zalapac na snieg ( glupi ma zawsze szczescie )
Jak zwykle nie zawiedliście - Wy czyli Spolecznosc aDECHAde dla ktorych i przez ktorych ta impreza jest organizowana - jako podziekowanie za to ze jestesmy razem i dzieki ktorej mozemy powiekszyc nasze grono.
Podziekowania dla wystawcow, ktorzy nie zawiedli !!! i stawili sie pomimo niepewnosci co do warunkow.
Niektorzy sa z nami od samego poczatku i tak naprawde sa czescia tej spolecznosci - sa Naszymi przyjaciolmi.
Dolaczyli do tego grona w tym roku tez kolejni i wg deklaracji chcą z nami pozostac - na co liczymy
Dziekuje szalonej ekipie MONSTER'a .... - bez was stracilibysmy duuuuzo na kolorystyce
Chlopakom z FLYBAGA - wasz wjazd na impreze okazal sie bezcenny i mam nadzieje ze pojedziemy dalej tez razek
Michal ze swoim EH school - szkolili naszych ludzi przez 3 dni - kazdy wrocil z tych zajec baaardzo zadowolony i pod wrazeniem poziomu - dlatego bedziemy Was promowac jako szkole polecana przez aDECHAde.com
Teraz takie moje osobiste podziekowania:
Dla Shreka - ktory w tym roku przejal na swoje barki najwiekszy trud organizacyjny - kontaktu i pozyskiwania wystawcow - jak wiemy efekt byl doskonaly
Dla Ara - bo dzielnie walczyl z naszym spaniem, byl tajnym lacznikiem w krynicy i jest osoba niezawodna.
Z ta dwojka wiem ze moge podjac sie praktycznie kazdego wyzwania.
Ale i tak bylibysmy niczym bez Waszego wsparcia - Kama - konkursy i dobry nasz duch chcacy kazdemu zrobic dobrze ( nie oblizywac sie zboczency )
Blum , biegajacej wszedzie z aparatem .... i cygarem
i dla Młodej, ktora dzielnie przez caaale dwa dni siedziala w biurze niemal non stop cierpliwie odpowiadajac na wszelkie wasze pytania co przyplacila w koncu choroba...... pomimo staran Vasji, ktory ja dopajal cieplym trunkiem
Tommemulee - bo biegal z kamerka od switu do zmroku i nareszcie bedziemy mieli sieczym pchwalic
Nie wymienie w tej chwili wszystkich ale i tak wszystkim razem i kazdemu z osobna DZIEKUJE !!!
pzdr
JW
ps
aaaaa i ilinickiemu za stanie sie legenda tej edycji TD
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 11 January 2012 - 08:09
Najbardziej zgrana społeczność internetowa i śmiem twierdzić że snb również
To ja też chcę podziękować za wsparcie, przytulanie, zabawę, pomoc! i przeprosić że nie miałam okazji z każdym zagadać i spędzić więcej czasu nadrobię soon na zlotach!
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 11 January 2012 - 11:34
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję do zobaczenia! Kłania się Biały, ten drugi Biały ;P
Napisano 11 January 2012 - 14:21
To ja od siebie też chciałbym podziękować za to, że mogłem poznać tak wielu pozytywnie nastawionych ludzi. 3 dni to w zupełności za mało, żeby złapać kontakt z wszystkimi, jednak nie ma się co martwić, to nie pierwszy i ostatni zlot..
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję do zobaczenia! Kłania się Biały, ten drugi Biały ;P
W sumie byłem kilkanaście godzin i nie wszystkie pamiętam ale jak poprzednio na td2 było za***iście.
Do następnego!!! jak się uda to na KOTT albo jak ktoś jedzie ze S4L do Risoul na ferie
Napisano 11 January 2012 - 14:42
To było was dwóch ?Kłania się Biały, ten drugi Biały ;P
Napisano 11 January 2012 - 14:52
Napisano 11 January 2012 - 18:31
Test Drive od tej chwili będzie imprezą, której już nigdy w życiu nie opuszczę!
podziękować wszystkim których miałem przyjemność poznać, z którymi miałem przyjemność pośmigać na desce i z którymi mogłem się napić!
@ praxx, następnym razem opowiem Ci inne historie
Napisano 11 January 2012 - 18:48
człowieku... lęki mam po twoich historiachNo cóż...
Test Drive od tej chwili będzie imprezą, której już nigdy w życiu nie opuszczę!
podziękować wszystkim których miałem przyjemność poznać, z którymi miałem przyjemność pośmigać na desce i z którymi mogłem się napić!@ praxx, następnym razem opowiem Ci inne historie
Pzdr 2 ALL
Napisano 11 January 2012 - 19:12
człowieku... lęki mam po twoich historiach
OhHahhhAhAha hAHAHAH
CHIIILLLL T@M
Napisano 13 January 2012 - 13:14
a jak tu juz dziekujemy to ja chce podziekowac PRAXXOWI ze mnie zbieral ze schodow
Użytkownik blumenmehl edytował ten post 13 January 2012 - 13:15
Napisano 13 January 2012 - 13:34
oj tego cygara to nie musiales mi wypominac ;p buzki buzki
a jak tu juz dziekujemy to ja chce podziekowac PRAXXOWI ze mnie zbieral ze schodow
proszę...