http://snowevents.pl/
Siemka. Zna ktoś? Ceny mają wiecej niż dobre. Zastanawiam się grubo nad sylwesterm 
No ceny tych wyjazdów są na prawde świetne. Chętnie tez sie dowiem jakiś opinie o tej stronie.
Takie coś znalazłem na forum snowboard.pl
"Siema.
Ja byłem z nimi w Val Thorens. Snowevents tworzy dwóch młodych chłopaków - jeden narciarz a drugi nie pamiętam. Organizacyjnie nie było problemów. Fakt, w drodze powrotnej zepsuł się autokar przez co podróż wydłużyła się o 12 godz.

ale chłopaki w tym palców nie macali bo wracali osobno busem

Jeśli zależy Ci na podnoszeniu umiejętności to szukaj wyjazdów w małych grupach z instruktorami o których krąży dobra opinia w necie, o większości jak nie o wszystkich poczytasz na większych forach snb. Ja osobiście polecam snow4life.
Jeśli stawiasz na rekreacje i zabawę to wybór jest już bardzo duży.
Pozostał czynnik ekonomiczny: tutaj to już indywidualnie trzeba się zastanowić czy różnica kilku setek przy ogólnych kosztach śr. 1,5-2k plnów ma byc czynnikiem decydującym - Ja uważam, że nie. Dlaczego? Ponieważ był to jeden z czynników przy wyborze ostatniego wyjazdu i teraz wiem, że nie warto.
minus - brak instruktora na miejscu (musi być wystarczająca liczba chętnych wcześniej).
Podsumowując: standardowy wyjazd rekreacyjno-rozrywkowy - w dzień na stoku, w nocy łowy

Jak to mówi kuba w. "d*py mi nie urwało"

pzdr."
Użytkownik Misieek edytował ten post 09 November 2011 - 17:08