Dziewczyny zaczynam dopiero przygodę ze snowboardem co myślicie o spodenkach ochronnych i innych ochraniaczach?
spodenki ochronne
Rozpoczęty przez
snow
, 02 Dec 2010 11:07
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 December 2010 - 11:07
Dziewczyny zaczynam dopiero przygodę ze snowboardem co myślicie o spodenkach ochronnych i innych ochraniaczach?
Napisano 25 December 2013 - 21:25
ja ubieralem krotkie spodenki bramkarskie pod spod
PS nie jestem dziewczyna, ale sie wypowiedzialem
PS nie jestem dziewczyna, ale sie wypowiedzialem
Napisano 25 December 2013 - 21:51
dziewczyny ja tez uzywam i sobie chwale.
Napisano 26 December 2013 - 17:15
Ja nie mam i nigdy nie miałam.. i to jest chyba błąd W zeszłym sezonie upadlam centralnie kością ogonowa na czysty, gładziutki lód... do dziś siedząc długo po turecku czy godzinę-dwie w samochodzie mnie boli, aż się boje tego sezonu, czy wgl przetrwam jak jeszcze raz na ogon wyglebie Wiec: nie używałam, ale jeżeli to serio działa, to polecam
Napisano 26 December 2013 - 17:24
Czołem dziewczyny. Ja mam gatki HillBill'a i ogólnie polecam, trochę drogie ale akurat kupiłem okazyjnie. Dobrze chronią biodra i kość ogonową ale jak "usiądziesz" na railu to niestety tego jakże czułego miejsca nie chronią. Szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie niektórych moich "gleb" bez ochraniaczy a naprawdę nie robię nic nadzwyczajnego. Do tego nakolanniki G-Form i nadgarstki z decathlona i czuję się bezpieczniej niż w łonie matki.
Pzdr
Pzdr