Academy Propaganda
Napisano 24 November 2010 - 19:22
Mam pytanie czy ktokolwiek kiedykolwiek miał okazję jeździć na tej desce, bądź słyszał o niej? Mam na myśli model z 2010 roku o długości 149. Dziękuję za wszystkie informacje
Napisano 26 November 2010 - 15:58
ja jezdzilem na rythm 155 academy i musze przyznac ze bardzo przyzwoite desiwka.Propaganda bardzo podobny model,z rdzeniem który ponoc nie traci sprezystosci:)Witam!
Mam pytanie czy ktokolwiek kiedykolwiek miał okazję jeździć na tej desce, bądź słyszał o niej? Mam na myśli model z 2010 roku o długości 149. Dziękuję za wszystkie informacje

deska ma tloczony slizg i czasmi czuc ze brakuje predkosci ale jako deska do parku,glownie na rury to jak najbardziej...
www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com
Napisano 27 November 2010 - 21:35

Jeżeli chodzi o Academy Propaganda to ostatnio na stubai moja siostrzenica 13 lat miała okazję stawiać pierwsze kroki właśnie na Academy Propaganda, i powiem, że jej nawet to całkiem dobrze szło, chociaż miała utrudnione warunki pogodowe, które nie były najlepsze

pzdr...
Użytkownik Aro edytował ten post 28 November 2010 - 00:23
Gość_msk_*
Napisano 19 December 2010 - 21:52
Napisano 19 December 2010 - 21:59
Ja posiadam takową deskę i nie polecam, według mnie jest za twarda dla początkujących. Jest strzałem w dziesiątkę dla ludzi średnio zaawansowanych i profesjonalistów .
Ups, ale jaja

To jest najmiększa deska jaką miałem na nogach i w rękach, możliwe że ten ECO Salomon był podobny

Możliwe że masz jakiś super stary model, masz jakieś zdjęcie swojej deski może ?
Gość_msk_*
Napisano 31 January 2011 - 09:07

kolor niebieski, na całe szczęście już sprzedana

Napisano 01 February 2011 - 02:04

Jaką długość miałeś tej deski i ile ważysz?