W sumie to nawet w zdrowym, ale zieleni odcieniu

Dobra, zgrupowanie kadry sportowców (paloncyfajky niech siem wstydzom) jeszcze w pewnym sensie trwa, bowiem kilka osób zostało na ośrodku - życzę pysznej jajówki Shreka, której drugi raz niestety nie było mi dane skosztować. Część już dotarła do dom, w tym WREDNAKaman oraz sekcja ad/hd kraków (pozdrawiam z mojego wypizdowa), która dawała radę jak najdłużej mogła.
Część obecnych jeszcze dociera .... do siebie

Spęd był superfantastyczny. Od razu mówię że nieobecni mają czego zazdrościć. Z pewnością nie żałować, bo to byłoby już granie na uczuciach, nerwach, czas

Brygada AD/HD jest tak pozytywnie zwariowana, że ledwo dałem radę

Baza danych forum z pewnością nie pomieści nawet cala relacji, więc nie będę opisywał zajść. Wszystko wyjdzie w trakcie tego wątku, że o zdjęciach z których poskładamy fabułę - w której niby to uczestniczyliśmy, ale nie do końca - nie nadmienię

Generalnie wolałbym pozostawić kilka opowieści w czeluściach zapomnienia, jednakże z pewnością stwierdzam, że przyjaciele nie pozwolą na to przenigdy

Naskarbiłem sobie zapewne przeogromnie dużo i długo będę się się jeszcze wstydził. Mam jednak nadzieję że wybaczycie mi drobne potknięcia w mym savoir vivre

Kilka ksyw na pewno ulegnie zmianie (Mateo z pewnością na lovejoy'a

Snowdżemik udany w każdym calu, choć przykro mówić o tym, że wyniki były ustawione

Wielki szacun dla jedynej dziewczyny która pokazała jak się slajduje, w tym m.in na brzuszku.
Na wyleczenie stópek po przestanych godzinach polecam miednicę z ciepłą wodą + to o czym mówilismy, czyli rumianek i szałwię. Zaznaczam że należy zagotować, a nie spalić

Wszelkie opowiastki pozostawię pozostałym uczestnikom oraz w ewentualności sobie na trochę później, gdy już dojdę do jakotakiego zdrowia

Pozdrowienia dla sekcji FB BB - świetne ludki - oraz AZS AWF Cheerleaders

edycyjka jeden: proszę wszystkich aparatowców o spakowanie zdjęć i udostępnienie gdziekolwiek do ściągnięcia (np. speedyshare.com) , bez uprzedniego retuszowania i usuwania niewygodnych cyknięć

Majka i Walda proszę o PM-a z namiarami, bowiem rzeczywistość dociera powoli, ale należności pragnę uregulować. Póki jeszcze mam czym

dwa: zapewne kilku nowych użytkowników zobaczymy na forum