Ok

soł, więc ten

chmm

ok , juz jestem gotowa raz raz dwa raz.. próba mikrofonu
Wszyscy użytkownicy tegoż forum i of kors podglądywacze

Jako ze pierwsza wymyslilam sobie w mej głoweczce megasnie słitasny pomysłunek a Ryba mi go ukradł i wczesniej napisal o tym na HEY (z tego powodu jest wykluczony z wyjazdu badz placi za mnie jeden nocleg) to za kradziez pomysłu to ten
Drodzy Państwo Adechadowcy oraz Adechadewcunie

Wasza najwspanialsza najukochansza najmadrzejsza i w ogole

Sareńka wpadła na pomysł "zrobmy Sylwka na stoku" ( w tym momencie apluz i w ogole radość trybuny szaleja, Blum mdleje z radosci)
Jak wiadomo trudno o noclegi w Tateruniach juz w pażdzierniku

tak wiec oglaszam wszem i wobec ze... Jesli ktos chcialby spedzić of korse upojna noc z uzytkownikami forum i ze mna

(bo beze mnie to i sylwek nie mial by sensu)

buehehe na desuni w puszku itd. to prosze tutaj pisac. tak własnie tutaj... Bo wiecej ludiz zaglada na CHAT-pokoj :F zeby sie okreslili czy to fajny czy glupi pomysłunek

no i do dnia 10 pażdziernika dali mi znac czy jedzie ktos czy nie .. ja postaram sie znalezc mega taniuszki nocleguś z megasna pościelunia i poduszunia bez kominka ale rurami na ktorych bedziemy suszyc nasze zmoczone rzeczy

Of korse chłopcy osobno od kobiecin

dwa pietra nizej jak nei wiecej

no chyba ze...... bedzie to do negocjacji ale wtedy Ryba placi za mnei 2 nocleg

;F Aha prosze podawac w razie w miejscowki

ja preferuje Białkę

no i wyjazd of korse 29.12.10-02.01.11
ps. Simon jak cos wiecej ruszy i ludzie zakumaja ten temacik dopiero wtedy go wlepiaj na wyjazdy itd. JOP
Niech Bóg was błogosławi i za wdzieczność w dzieciach i sniegiem wynagrodzi... (bo jak tak dalej pojdzie to na moja emeryture jedno dziecko bedzie tylko zarabiac: ) :
ps. pokoj znajde ale t-shirtuF nie obiecam
Pacze i pacze.. I czas najwyzszy zrobic kolejna dziare